Сучасний стан та тенденції розвитку галузі садівництва в Україні - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (Полтава: ПДАА, 2016)
Обґрунтовано необхідність виробництва продукції садівництва з метою забезпечення рівня індикатору достатності споживання. Оцінено розміри площ насаджень з урахуванням основних категорій господарств. Простежено залежність між урожайністю плодово-ягідних культур та їх валовими зборами. Розглянуто структуру товарного пропонування плодово- ягідної продукції з визначенням пріоритетних напрямів розвитку. Порівняно розміри виробництва плодів та ягід з прогнозами Галузевої програми розвитку садівництва до 2025 року
Keywords: індикатор достатності споживання; норма споживання; галузь; тенденції розвитку; товарне пропонування; прогноз; попит; ринок