Оптимізація режимів обробки матеріалів - Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Робота присвячена питанням встановлення оптимальних подач та швидкостей різання при точінні наплавленого металу різцем. RU: Работа посвящена вопросам определения оптимальных подач и скоростей резания, при точении наплавленного метала резцом. EN: The paper considers the configuration of optimal cutting edge movement and cutting speed during turning the deposited metal by the cutting edge.
Оптимизация режимов обработки материалов
Optimization of material processing modes
Keywords: обробка матеріалів різанням; режими обробки різанням; сили різання; оптимізація режимів різання