Впровадження дуального навчання в освітній процес - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (ТДАТУ, 2018)
UK: В статті наведені результати впровадження дуального навчання студентів Таврійського державного агротехнологічного університету з метою підвищення рівня підготовки фахівців. EN: In the article the results of the dual training of students of the Tavrish state agrotechnological university and the method of the pivoting of the field of preparation of the faculties are introduced.
Advanced valve dual pravnennya in the osvitni process
Keywords: дуальне навчання; навчальний план; освітні програми; практична підготовка; виробниче навчання; здобувачі вищої освіти; випускова кафедра; базове підприємство; роботодавці; атестація