Розрахунок і вибір пристроїв компенсації реактивної потужності при виконанні кваліфікаційних проєктів - Постнікова, М. В.; Ковальов, О. В.; Петров, Віктор Олексійович; Postnikova, M.; Kovalov, O.; Petrov, Viktor (Мелітополь : ТДАТУ, 2022)
UA: Запропонована методика розрахунку і вибору пристроїв компенсації реактивної потужності при виконанні кваліфікаційних проєктів. Ця методика дозволяє не тільки економити фінансові засоби, але і передавати більшу кількість активної електричної енергії в мережах. EN: The method of calculation and selection of reactive power compensation devices in the implementation of qualification projects is proposed. This technique allows not only to save not only money, but also to transfer more active electricity in the networks.
Calculation and selection of compensation devices reactive power in performance qualification projects
Постнікова М. В., Ковальов О. В., Петров В. О. Розрахунок і вибір пристроїв компенсації реактивної потужності при виконанні кваліфікаційних проєктів. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. Мелітополь : ТДАТУ, 2022. Вип. 25. С. 242-247.
Keywords: знання; навчання; ефективність процесу навчання; реактивна потужність; компенсація реактивної потужності; knowledge; learning; efficiency of learning process; reactive power; reactive power compensation