Напрями підвищення платоспроможності підприємств аграрного сектору економіки - Тутова, А. С. (My University, 2020)
Сучасні умови господарювання висувають на перший план вміння суб’єктів господарювання оперативно реагувати на зміни, що відбуваються у зовнішньому та внутрішньому середовищі. Це зумовлено необхідністю з одного боку максимізувати суму прибутку, що бажає отримати підприємство, з іншого – забезпечити стабільний фінансовий стан через досягнення відповідного рівня показників оцінки його складових, зокрема майнового стану, фінансової стійкості, платоспроможності і ліквідності, прибутковості та ділової активності.
Keywords: прибуток; платоспроможність; грошові потоки