Сase-study як освітня технологія професійноорієнтованого навчання енергетиків - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В статті розглядаються проблеми впровадження інноваційних методів та технологій в навчально-виховний процес ВНЗ. Аналізується один із інноваційних методів – кейс-метод. Визначається сутність даного методу як освітньої технології професійного навчання студентівенергетиків, та його основні елементи. EN: The article deals with the problems of introduction of innovative methods and technologies in the educational process of universities. One of the innovative methods - the case method - is analyzed. The essence of this method is determined as the educational technology of professional training of energy students, and its main elements.
Case-study as education technology of professional-oriented learning of energy
Keywords: кейс-метод; інноваційні технології навчання; інтерактивне навчання; case method; innovative learning technologies; interactive learn ing