Опис до патенту на корисну модель № 73376 "Зерновий сепаратор" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Зерновий сепаратор містить щонайменше один очисний блок, закріплений нерухомою основою на рамі машини, кривошипний вал, поміщений в корпус та приводи. Верхня решітна секція очисного блока оснащена додатковим решетом і виконана з матеріалу, щільність якого складає 0,4-0,6 щільності матеріалу нижньої решітної секції.
Keywords: галузь сільського господарства; очищення зерна; сортування зерна; вібровідцентровий решітний барабан; зерновий сепаратор; кривошипний вал