Розвиток сучасної науки та освіти: реалії, проблеми якості, інновації: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції - (:unkn) unknown (Запоріжжя : ТДАТУ, 2022)
UK: Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет конференції «Розвиток сучасної науки та освіти: реалії, проблеми якості, інновації» вміщує результати наукових досліджень науковців, наукових співробітників, викладачів, здобувачів різних рівнів вищої освіти, вчителів з актуальних проблем гуманітарних, природничо-математичних і технічних наук. Напрямки роботи конференції: актуальні питання та проблеми фізико математичних наук; інновації та закономірності розвитку технічних наук;перспективні напрями наукових досліджень з біосистемної агроінженерії,агротехнологій та агроекології; стан, шляхи і перспективи розвитку фізико математичної освіти в умовах сучасних викликів та глобалізаційних змін; використання інноваційних технологій в освітньому процесі як складова. системи забезпечення якості вищої освіти. У конференції брали участь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного; Інститут фізики напівпровідників імені В. Є. Лашкарьова НАН України; Технічний університет Дортмунда (Німеччина); ЗАТ «Національний центр ядерних досліджень» Міністерства транспорту, зв’язку та високих технологій Азербайджанської республіки (Азербайджанська Республіка); Інститут іонно-плазмових і лазерних технологій Академії наук Республіки Узбекистан (Республіка Узбекистан); Мариямпольська колегія (Литва).
MATERIALS of the ІІІ International Scientific and Practical Internet Conference “The development of modern science and education: realities, problems of quality, innovations”
Keywords: актуальні питання та проблеми фізико- математичних наук; інновації та закономірності розвитку технічних наук; біосистемна агроінженерія; фізико-математичної освіта; інноваційні технології в освітньому процесі