Формування іміджу підприємства як фактору його конкурентоспроможності: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Глущенко, Михайло Володимирович (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних аспектів та розроблення практичних рекомендацій щодо формування іміджу ТОВ «Елмеханіка» як фактору підвищення його конкурентоспроможності.
Keywords: формування іміджу підприємства; підприємство; конкурентоспроможність підприємства; система управління; ринок товарів і послуг