Методичні основи оцінки ефективності інновацій в сільському господарстві - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2009)
На сучасному етапі розвитку суспільства інноваційна діяльність є важливим джерелом інтенсифікації виробництва і зростання його ефективності. Особливо важлива роль належить аграрної науці, експериментальні розробки якої спрямовані на створення перспективних засобів і предметів праці, удосконалення існуючих і розробку нових технології і обладнання, забезпечення розширеного відтворення сільськогосподарської продукції.
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; інновації в сільському господарстві