Показники оцінки ефективності застосування ресурсозберігаючих технологій в тваринництві - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (ХНТУСГ ім. Василенко, 2017)
UK: У статті наведено схему показників оцінки ефективності застосування ресурсозберігаючих технологій, що включає в себе техніко-економічну, організаційно-економічну, еколого-економічну та соціально-економічну складові та дозволяє комплексно визначити доцільність їх впровадження і подальшого використання, виявити "слабкі" місця і оперативно прийняти заходи для їх усунення. RU : В статье приведена схема показателей оценки эффективности применения ресурсосберегающих технологий, которое включает у себя технико-экономическую, организационно-экономическую, эколого-экономическую и социально-экономическую составу и позволяет комплексно определить целесообразность их внедрения и дальнейшего использования, выявить "слабые" места и оперативно принять мероприятия для их устранения. EN: In paper over of indexes of estimation of efficiency of application of ресурсосберегающих technologies, which includes for itself технико-экономическую, organizationally-economic, эколого-экономическую and socio-economic to composition and allows complex to define expediency of their introduction and further use, educe "weak" points and operatively to accept measures for their removal, is brought in the article.
Показатели оценки эффективности применения ресурсосберегающих технологий в животноводстве
Indexes of estimation of efficiency of application of ресурсозберігаючих technologies are in stock-raising
Keywords: молочне скотарство; показник оцінки ефективності; витрати енергії; ресурсозберігаючі технології; принципи енергозбереження; енергоємність процесів