Дуальна освіта як елемент практичної підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Агрономія» - Нєжнова, Ніна Геннадіївна; Нежнова, Нина Геннадиевна; Niezhnova, Nina; Покопцева, Любов Анатоліївна; Покопцева, Любовь Анатольевна; Pokoptseva, Liubov; Журавльова, Ольга Василівна; Журавлева, Ольга Васильевна; Zhuravlova, Olha; Нєжнова, Г. С. (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В статті розглянуто дуальну систему навчання, як елемента практичної підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Агрономія». Проаналізовано роль дуальної освіти у підвищенні якості кадрового потенціалу. EN: The article considers the dual system of education as an element of practical training of higher education students of the "Agronomy" speciality. The role of dual education in improving the quality of human resources is analyzed.
The dual education as an element of practical training of higher education students of the «Agronomy» speciality
Keywords: дуальна освіта; кадровий потенціал; освітні програми; практична підготовка; виробниче навчання; здобувачі вищої освіти; dual education; human resources; educational programs; practical training; industrial training; higher education students