Ростові показники дерев черешні за мікоризації коренів симбіотичними грибами - Свистун, Є. А. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Природні технології у садівництві стають дедалі усе більш популярними. Однак, сільгоспвиробників і аматорів садівництва при переході на природні технології спіткає загальна проблема - зниження урожайності плодових дерев через відмову від мінеральних добрив і хімічних засобів захисту рослин [1]. Одним з перспективних прийомів підвищення продуктивності плодових дерев за природної технології їх вирощування вважається інокуляція коренів симбіотичними мікоризними грибами.
Keywords: дерева черешні; мікоризація коренів; симбіотичні гриби; садівництво