Інституціональні засади забезпечення розвитку малого аграрного бізнесу - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (ЛНАУ, 2019)
Аграрний бізнес у сучасних умовах є функціональним пріоритетом розвитку галузі сільського господарства та економіки країни в цілому. Разом з тим засади ефективного функціонування ґрунтуються на цілій низці відповідних інституційних умов: розвитку ринку, відповідному законодавчому та організаційному забезпеченню, станом відносин між державою і підприємницькими структурами та іншими суспільними інститутами.
Keywords: аграрний бізнес; інституції; селянські господарства; використання інституційних земельних відносин; приватна власність на землю; конкуренція; інституційні засади