Опис до патенту на корисну модель № 72863 "Пристрій для зміни колії транспортного засобу" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Пристрій для зміни колії транспортного засобу містить піввісь з встановленою на ній ступицею. Ступиця закріплена на півосі нерухомо та приєднана до обода колеса за допомогою плоских спиць, оснащених з боку ступиці та з боку обода пружними S-подібними елементами.
Keywords: транспортне машинобудування; регулювання колії; рознімні ступиці; піввісь; гідроциліндр; зміна колії транспортного засобу; закріплення ступиці