Застосування нормального розподілу при дослідженні надійності прес-гранулятора - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltіanska, Natalia (My University, 2019)
Прес-гранулятори широко використовуються аграріями як інструмент для підготовки кормів та переробки відходів сільського господарства. Основна сфера застосування – виробництво комбінованих гранульованих кормів. З використанням гранулятора аграрії отримують можливість ефективно використовувати виробничі відходи шляхом їх переробки на пресоване біодобриво та паливні гранули (пеллети).
Keywords: прес-гранулятори; гранульовані корми; пеллети; виробничі відходи