Звіт про науково-дослідну роботу. Обґрунтування антистресових прийомів в інтенсивних ресурсозберігаючих технологіях вирощування зернових, бобових і олійних культур у Степовій зоні України (проміжний) - Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana; Тодорова, Людмила Володимирівна; Тодорова, Людмила Владимировна; Todorova, Liudmyla; Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym; Покопцева, Любов Анатоліївна; Покопцева, Любовь Анатольевна; Pokoptseva, Liubov; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Звіт про НДР: 108 с., 4 рис., 19 табл., 149 джерел. Об’єкт досліджень - процес формування врожайності та якості насіння сільськогосподарських культур. Мета роботи: оптимізувати продукційний процес рослин пшениці озимої, гороху та соняшнику щодо реалізації біологічного потенціалу врожайності та якості насіннєвого матеріалу через використання новітніх агроприйомів вирощування. Методи досліджень: У процесі виконання роботи застосовували спеціальні та загальнонаукові методи досліджень.
Keywords: пшениця озима; соняшник; горох; регулятор росту рослин; гідротермічні умови; протруйник; мінеральне живлення; фотосинтетична діяльність; ріст та розвиток рослин; урожайність