Економічна ефективність від використання імпульсного гомогенізатора молока - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТУ, 2020)
Розрахунок економічної ефективності та виробничі випробування підтверджують доцільність впровадження імпульсних гомогенізаторів на заміну клапанних.
Keywords: гомогенізація; гомогенізатори; молоко; імпульсна гомогенізація