Опис до патенту на корисну модель № 90011 "Спосіб змішування рідких компонентів" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Полудненко, О. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Спосіб струминного змішування рідких компонентів, що здійснюється за рахунок зіткнення двох зустрічних струменів, утворених введенням підмішуваного компоненту у швидкісний потік основного компоненту, причому змішування поєднано з дозуванням підмішуваного компоненту і відбувається в камері змішування з розрідженням
Keywords: змішування рідких компонентів; харчова промисловість; переробна промисловість; хімічна галузь агропромислового комплексу; фармацевтична галузь