Опис до патенту на корисну модель № 18229 "Спосіб передпосівної обробки насіння сільськогосподарських культур" - Заславський, О. М.; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana; Малахова, Т. О. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2006)
Спосіб передпосівної обробки насіння сільськогосподарських культур, що передбачає обробку насіння композицією на основі фунгіциду та регулятора росту, який відрізняється тим, що обробку здійснюють композицією, що містить фунгіцид бенлат (фундазол, 50% змочуваний порошок (з.п.)), як регулятор росту - антиоксидант дистинол, суміш поліетиленоксиду 400 і поліетиленоксиду 1500, і воду, при такому співвідношенні компонентів, мас.%: бенлат (фундазол, 50% з.п.) 15 суміш поліетиленоксиду 400 і поліетиленоксиду 1500 2 дистинол 0,0005-0,01 вода решта
Keywords: хімічні засоби захисту рослин; протруйники насіння; урожайність сільськогосподарських культур