Методика реалізації програмного модуля для механізованих технологічних комплексів розсадництва - Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna; Гавриленко, Євген Андрійович; Гавриленко, Евгений Андреевич; Havrylenko, Yevhen; Бохан, В. Д. (ТДАТУ, 2021)
Практична цінність роботи полягає в розробці інтерфейсу програмного модулю в середовищі швидкої Delphi, який дозволяє корегування технічних характеристик моделі, що в свою чергу сприяє високої якості технічного процесу та економити час на виробництво продукції машинобудування.
Keywords: теоретична модель; інтерфейс; Delphi; верифікація програми; програмний модуль