Значення охолодження під час зберігання та траспортування продукції до споживача - Пінжаєва, Л. С.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто застосування охолодження під час зберігання та транспортування продукції до споживача.
Keywords: охолодження продукції; зберігання продукції; транспортування продукції