Активізація пізнавальної діяльності студентів засобами ІКТ при вивчені теоретичного матеріалу з математичних дисциплін - Онищенко, Галина Олександрівна; Онищенко, Галина Александровна; Onischenko, Нalina (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: Описано практику використання відеороликів і міні-програм на заняттях з математичних дисциплін як засіб активізації пізнавальної діяльності студентів напрямку ІТ. EN: The practice of using videos and mini-programs in mathematical classes as a means of activating the cognitive activity of students of the IT direction is described.
Keywords: активізація пізнавальної діяльності; відеоролик; міні-програма; інформаційно-комунікаційні технології; activation of educational activities; video; mini-program; information and communication technologies