Інтеграційні процеси в зерновій галузі - Воронянська, Олена Владиленівна; Воронянская, Елена Владиленовна; Voronianska, Olena (My University, 2013)
В статті розглянуто тенденції інтеграційних процесів в аграрній сфері економіки Звернуто увагу на подальше укрупнення сільськогосподарських підприємств, на їх роль в розвитку зернової галузі і вплив на економічну ефективність виробництва зерна.
Keywords: інтеграція; зернова галузь; великі підприємства; зерновий ринок; ефективність виробництва зерна; інтеграційні процеси в аграрній сфері; укрупнення сільськогосподарських підприємств; тенденції інтеграційних процесів