АгроТаврія : Видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. № 1 (315) спецвипуск 2025 р. - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
ТДАТУ 2025: Незважаючи на численні трудності, ТДАТУ навчає, працює і розвивається. Досягнення і перемоги 2025 року в спецвипуску університетської газети.
Keywords: Видання ТДАТУ; АгроТаврія; Університетська газета; Літопис ТДАТУ