Режими роботи електроприводів малогабаритних ґрунтообробних машин - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr; Носань, Сергій Вікторович (ТДАТУ, 2021)
Обґрунтовано тип тягового електродвигуна та запропоновано найбільш перспективний варіант побудови силового електроприводу малогабаритної ґрунтообробної машини з використанням системи імпульсно-фазового керування, яка забезпечує необхідне значення діапазону регулювання частоти обертання приводного електродвигуна та необхідну форму тягової характеристики.
Keywords: призначення тягового електродвигуна; електродвигун; електропривод; електродвигуни постійного струму