Охорона праці при роботі на персональному комп'ютері - Гібл, О.; Лисенко, Юлія Анатоліївна; Лысенко, Юлия Анатольевна; Lysenko, Yuliia (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Мінімальні вимоги безпеки та захисту здоров’я під час роботи, пов’язаної з використанням екранних пристроїв незалежно від їхнього типу та моделі, визначають вимоги щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями, затверджені наказом Мінсоцполітики України від 14 лютого 2018 р. № 207 [1]
Keywords: безпека; охорона праці; екранні пристрої; комп’ютерна техніка; електробезпека