Business English Essentials for Software Engineers : навчально-методичний посібник з розвитку навичок читання, говоріння та письма майбутніх фахівців з програмної інженерії - Symonenko, Svitlana; Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна (Мелітополь: ФО-П Однорог Т.В., 2017)
Посібник «Business English Essentials for Software Engineers» призначений призначений для навчання ділової англійської мови майбутніх фахівців з програмної інженерії. Посібник створений з метою поглиблення сформованих на першому етапі вивчення загальновживаної мови навичок студентів з читання та говоріння, покращення навичок письма, а також прищеплення вмінь опрацювання оригінальних та укладання власних документів англійською мовою.
Keywords: cover letters; job interview; communicating; business letters