Загальні принципи вибору матеріалів для деталей машин - Рощіна, А. А. (ТДАТУ, 2021)
Наведено загальні принципи вибору матеріалу для деталей машин, які зумовлюють надійність та довговічність виробів.
Keywords: деталі машин; сплави матеріалів; надійність машин; властивості матеріалів