Формування фінансових ресурсів сільськогосподарських підприємств - Чукіна, К. Ю.; Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia (My University, 2020)
Фінансові ресурси – один з найважливіших чинників економічного відтворення та зростання підприємства. Вони забезпечують: безперервність процесу відтворення через фінансування поточних витрат підприємства; виконання зобов’язань перед державою, працівниками та іншими господарюючими суб’єктами; страхування капіталу від можливих фінансових ризиків завдяки диверсифікації форм фінансових ресурсів; стабільний розвиток і ділову репутацію підприємства; стимулювання поліпшення прибутковості; соціальний розвиток підприємства, в цілому, і його працівників, зокрема.
Keywords: фінансові ресурси; поточні витрати; аграрний сектор; фінансове забезпечення