Теоретичні засади функціонування фермерських господарств - Андрущенко, О. С.; Кальченко, Сергій Володимирович; Кальченко, Сергей Владимирович; Kalchenko, Serhii (ТДАТУ, 2014)
У статті вивчені сучасні особливості розвитку фермерських господарств на Україні. Проаналізовано теоретичні особливості фермерства як форми аграрного підприємництва. Обґрунтовано необхідність кадрової підготовки фахівців для ведення фермерського способу господарювання в сучасних умовах.
Keywords: фермерське господарство; аграрне підприємництво; кадрове забезпечення