Проблеми фінансування учасників ринку сільськогосподарської техніки - Торопов, Є. П.; Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2020)
Особливості функціонування ринку товарів, які відносять до засобів виробництва, полягає у тому, що попит на товари промислового призначення визначається попитом на товари широкого споживання. Якщо попит на ці товари слабшає, знижується попит і на усі товари промислового призначення, які використовуються у процесі їх виробництва. Ця теза у повній мірі віддзеркалює ситуацію забезпечення фінансування створення платоспроможного попиту: попит на сільгосптехніку та комплектувальні визначаються попитом на сільськогосподарську продукцію.
Keywords: фінансове забезпечення; ринок техніки для АПК; попит на сільгосптехніку