Медіа-планування: сучасні інструменти програмного забезпечення рекламних кампаній - Дяченко, Лідія Антонівна; Садула, Любомира Миколаївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Діяльність комерційних підприємств в сучасних умовах розвитку ринку товарів і послуг характеризується низкою чинників впливу, серед яких присутні ризикові фактори. Ризик – атрибут прийняття рішення в ситуаціях невизначеності [1. С.214 ]. Слід зазначити, що ризики та невизначеності у діяльності комерційних підприємств існують постійно. До них варто віднести наступні ризики: можливості банкрутства комерційних підприємств у майбутньому; ризики економічної безпеки; ризики появи небажаних природних факторів впливу на комерційних підприємств; ризики появи нових конкурентів на ринку тощо.
Keywords: медіа-планування; рекламна кампанія; маркетингові комунікації