Звіт про управління: облікові новації 2018 року - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna (My University, 2018)
Директивою № 2013/34/ЄС передбачено складання управлінського звіту, як важливого елементу фінансової звітності, який повинен містити достовірний огляд розвитку, ефективності діяльності та стану підприємства, а також опис основних ризиків і невизначеностей, з якими воно стикається.
Keywords: звіти; облікові новації; фінансова звітність