Реалії функціонування малого бізнесу в Україні - Болтянська, Лариса Олексіївна; Boltianska, Larysa (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
UA: Україна переживає складний економічний та політичний період, що ставить перед малим бізнесом численні виклики та можливості. З одного боку, військовий конфлікт та політична нестабільність створюють невизначеність і ризики. З іншого боку, українські підприємці виявляють високий потенціал для розвитку, використовуючи нові технології, шукаючи нові ринки та отримуючи підтримку від держави та приватного сектору. Війна в Україні має значний вплив на функціонування малого бізнесу, змушуючи підприємців адаптуватися до нових умов та викликів.
Keywords: планування основних напрямів малого бізнесу; керування ризиками; фінансова стійкість; адаптування змін в ринкових умовах