Економічні аспекти розвитку різних категорій господарювання в аграрному секторі Запорізького регіону - Кукіна, Наталя Володимирівна (ТДАТУ, 2011)
UA: Проведено порівняльний аналіз економічної діяльності різних категорій господарювання в аграрному секторі. На основі прогнозу визначено перспективного товаровиробника регіону. EN: Summary. The comparative analysis of economic activities of different categories of man aging in agrarian sector is carried out. On the basis of the forecast the perspective commodity producer of region is established.
Keywords: аграрний сектор; господарства; аграрна сфера; аграрні формування; виробничо-господарська структура; фермерські господарства; сільськогосподарське виробництво; ресурсозабезпечення