Сучасні тенденції розвитку соціального підприємництва в Україні - Казаков, Є.; Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2021)
Соціальне підприємництво набуло поширення вже у всьому світі і втілюється в соціально-економічну сферу життя. Однак, хоча концепція соціального підприємництва добре зарекомендувала себе у підприємницькій спільноті, все ж треба констатувати, що переваги соціального підприємництва, повною мірою не усвідомлюються владою та суспільством нашої країни, а потенціал такого інноваційного виду підприємницької діяльності сприймається з недовірою.
Keywords: соціальне підприємництво; розвиток соціального бізнесу; фінанси; ринок