Медяниця в агроценозі груші - Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia (My University, 2010)
Грушева медяниця живиться виключно грушею. Боротьба з нею потребує постійних спостережень за розвитком фітофага, а також урахування суми ефективних температур
Keywords: медяниця; агроценоз груші; фітофаг; листоблішка грушева; обприскування насаджень; біоекологічні особливості розвитку грушевої медяниці