Калитка Валентина Василівна : пам’яті науковця: віртуальна виставка до 80-річчя з дня народження - Білоцька, Ольга Миколаївна (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2026)
Калитка Валентина Василівна - вчена-хімік, доктор сільськогосподарських наук, професорка, засновник наукової школи «Ефективне використання антиоксидантів у виробництві та зберіганні сільськогосподарської продукції». Науковий доробок д.с.-г.н, професора В. В. Калитки складає понад 200 робіт у вітчизняних та закордонних наукових фахових виданнях, біля 40 патентів на винаходи.
Keywords: вчений ТДАТУ; наукова школа; послідовники вченого; Калитка Валентина Василівна; ефективне використання антиоксидантів