Організація і методика проведення занять з волейболу серед студентів академії - Хассай, Д. В.; Мілаєв, Олександр Іванович; Міщенко, А. Д.; Khassay, D.; Mischenko, А.; Милаев, Александр Иванович; Milaiev, Oleksandr (My University, 2011)
UK: В статті розглянута організація і методика проведення занять з волейболу серед студентів вищих навчальних закладів. RU: В статье рассмотрена организация и методика проведения занятий с волейболу среди студентов высших учебных заведений. EN: The paper considers of the organization and method of conducting classes on volleyball among university students.
Keywords: волейбол; гра; майданчик; техніка гри; план- конспект; вправи; попередній облік; поточний облік; підсумковий облік; вступні заняття; учбове заняття; змішане заняття; тренувальне заняття; контрольне заняття