Вплив вологості насіння соняшника на втрати його маси в період зберггання - Покопцева, Любов Анатоліївна; Покопцева, Любовь Анатольевна; Pokoptseva, Liubov (My University, 2010)
З'ясована залежність інтенсивності дихання і тепловиділення віс вологості насіння соняшнику. Встановлено, що підвищена вологість насінні призводить до інтенсифікації дихання, що сприяє підвищенню температурі насіннєвої маси і, відповідно, потребує додаткових енерговитрат ні вентилювання сховища.
Keywords: насіння; соняшник; вологість; вологість насіння; вентиляція сховища