Практичні аспекти інноваційного розвитку економіки. - Завадських, Ганна Миколаївна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2025)
Покращення якості життя, збереження навколишнього середовища та турбота про добробут майбутніх поколінь - це спільна відповідальність усього людства [3]. ООН визначила 17 Цілей сталого розвитку, які охоплюють широкий спектр питань і передбачають необхідність досягнення гармонії між трьома основними складовими сталого розвитку: економікою, соціальною сферою та екологією. Ці принципи мають бути враховані в усіх галузях економіки та сферах діяльності. У зв’язку з цим принципи ESG (екологія, соціальна відповідальність і корпоративне управління) стають нормою для компаній у всьому світі.