Автоматизація управлінського обліку на підприємствах України - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (Мелітополь: кафедра «Аналіз і контролінг», 2010)
Стаття висвітлює проблеми автоматизації управлінського обліку на вітчизняних підприємствах, обґрунтовує її необхідність, розкриває переваги та недоліки засобів такої автоматизації
Keywords: автоматизація управлінського обліку; вітчизняні підприємства; автоматизація бухгалтерського обліку; профільні програми; SQL Server; макроси в Excel; ERP-системи; комплексна автоматизація підприємства