Еволюція поглядів на трактування поняття „місцеві фінанси” - Осипенко, С. О.; Гутаріна; Осипенко, С. А.; Gutarina, S. (My University, 2008)
UK: В статті розглянуто процес еволюції місцевих фінансів і запропоновано його періодизацію. Визначено науково-теоретичні школи, які займались і займаються проблемами місцевих фінансів. Уточнено поняття місцевих фінансів. RU: В статье рассмотрен процесс эволюции местных финансов и предложено его периодизацию. Определены научно-теоретические школы, которые занимались и занимаются проблемами местных финансов. Уточнено понятие местных финансов. EN: The process of evolution of local finances is considered and his division into periods is offered in the article. Nauchno-teoreticheskie schools which engag and engaged in the problems of local finances are certain. The concept of local finances is specified.
Эволюция взглядов на трактование понятия „местные финанси”
Evolution of looks on interpreted of concept „local finansi”
Keywords: місцеві фінанси; органи місцевого самоврядування; фінансові ресурси; державний устрій; державні фінанси; місцеве оподаткування