Вміст хлорофілу та його продуктивність в листках рослин пшениці озимої під впливом протруйників - Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Фотосинтетична діяльність рослин сільськогосподарських культур є основою їх продуктивності й значною мірою залежить від вмісту пігментів у рослинах. Особливе значення мають зелені пігменти, хлорофіли а і b – чутливі індикатори фізіологічного стану рослин. EN: An increase of the chlorophyll content and its productivity in the leaves of Antonov kaw inter wheat variety was noted subjectto pre-so wing treatment of the seeds by Lamardorand Gaucho mixture in combination withthe anti-stress composition of AKM.
Keywords: пшениця озима; сорт пшениці Антонівка; хлорофіл; передпосівна обробка; winter wheat; chlorophyll content; treater; chlorophyll productivity