Розвиток інституційних та поведінкових основ корпоративної культури державної служби України - Плотніченко, Світлана Романівна; Plotnichenko, Svitlana; Баришніков, І. Є. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Формування сучасної корпоративної культури є одним із ключових чинників підвищення ефективності функціонування системи публічного управління України, особливо в умовах євроінтеграційних трансформацій, цифровізації та зростання суспільних очікувань. Корпоративна культура визначає характер взаємодії всередині органів влади, стиль керівництва, рівень відкритості та відповідальності, а також здатність державної служби відповідати новим викликам. Для публічної сфери корпоративна культура стає не лише інструментом управління персоналом, а й основою довіри громадян до влади.
Keywords: корпоративна культура; державна служба України