Місце екскурсій та походів у вивченні корисних копалин в шкільному курсі географії - Даценко, Людмила Николаевна; Даценко, Людмила Миколаївна; Datsenko, Liudmyla; Зав’ялова, Т. В.; Zavialova, T. V.; Непша, О. В.; Nepsha, O. V.; Самек, Ю. І.; Samek, Yu. I. (My University, 2008)
UK: Роль екскурсій та походів школярів у вивченні свого краю особливо підвищується в теперішній час, коли питання раціонального використання природних ресурсів та охорони довкілля набувають першочергового значення. Оволодіння основами раціонального природокористування стають необхідними для кожного громадянина незалежної України. EN: The role of excursions and trips of schoolchildren in the study of their own region is especially enhanced at present, when the issues of rational use of natural resources and environmental protection are of paramount importance. Mastering the basics of rational use of nature become necessary for every citizen of independent Ukraine.
Place of excursions and approaches in study of useful couples in a school course of geography
Keywords: екскурсії; використання природних ресурсів; охорона довкілля; природокористування; корисна копалина; мінерали; excursion to nature; hike; teacher of geography; rock; deposit; mineral deposit; mineral