Наукова бібліотека Таврійського ДАТУ: практика роботи: інформ. бюлетень - Білоцька, Ольга Миколаївна; Белоцкая, Ольга Николаевна; Bilotska, Olha; Почепня, Ольга Вікторівна; Почепня, Ольга Викторовна; Pochepnia, Olha (ТДАТУ; наук. бібліотека, 2017)
У четвертому випуску інформаційного бюлетеня розміщено статті провідних фахівців з різних напрямків бібліотечної роботи, які висвітлюють досвід роботи наукової бібліотеки. Видання призначене широкому загалу працівників бібліотек вищої школи.
Keywords: рідкісні та цінні видання; віртуальна виставка; національно-патріотичне виховання; web-представництва; інституційний репозитарій; науковці