Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки : електронне наукове фахове видання. Вип.16, т.1 - (:unkn) unknown (Видавничий дім «Гельветика», 2026)
Представлені результати наукових досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енер- гетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, інженерно- технічного персоналу і здо- бувачів вищої освіти, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Scientific bulletin of Tavria state agrotechnological university. Technical sciences Issue 16, v.1
Keywords: досліджень вчених ТДАТУ; галузеве машинобудування; енергетика; електротехніка і електромеханіка; харчові технології; комп’ютерні науки; інформаційні технології