Розрахунок гідроструминних насосів для гідротранспортування 1. Основи напірного транспортування - Кулінченко, В. Р.; Деменюк, О. М.; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (My University, 2010)
UK: У запропонованих статтях розглядаються принципи і методи конструювання і проектування гідроструминних насосів для гідротранспортування суміші. RU: У предлагаемых статьях рассматриваются принципы и методы конструирования и проектирования гидроструйных насосов для гидротранспортирования смесей. EN: In the offered article principles and methods of constructing and planning of hydrodynamic pumps are examined for hydrotransportation of mixture.
Keywords: струминний насос; гідротранспортування; гранулометричний склад; суміш; струйный насос; гидротранспортирование; гранулометрический состав; смесь; stream pump; hydrotransportation; granulation mixture